Fælles shows

Bogen omtales på siden LENAS NYE BOG.

MUNTRE FORTÆLLINGER, SANGE OG MUSIK 

 

Med udgangspunkt i Lenas bog - STOPPESTED, denne side - vil hun fortælle store og små historier fra et barndomsliv i Vendsyssel i 40'erne og 50'erne. Det er der blevet mange sjove fortællinger ud af, ikke mindst de muntre beretninger om Donstedknægtenes vilde og barske liv i Dronninglund Storskov, men også fortællinger om den tids mode og smag. Hvem sagde spytkrølle?

 

Det hele krydres med musik og fællessang, hvor Samuel sørger for musikken og hvor forsamlingen synger nye tekster til kendte melodier, tekster der alle er forfattet af Samuel selv.

Der er tale om et helt nyt show (Efteråret 2017) hvor ingen fortællinger eller tekster er med i nogle af vores andre shows.

 

  

PERLER FRA VORES SKATKAMMER

Et par timer med fortællinger, musik, udfordringer for de små grå, og motion for latter- og sangmusklerne.

Pas på! Lena er wendelbo ... de kan være farlige! 

Spøjse historier, og sære påfund. Fællessang, og det der er værre!

 

 

 

 

 

 

 

ET FUGLESHOW

Et show, hvor Lena fortæller sjove og rørende ting om fuglene. Hun har interesseret sig for dem lige fra sin barndom sammen med skovfolket ved Dronninglund.

Samuel spiller en masse af de kendte - og mindre kendte - fuglesange i vores sangskat. Der bliver også tid til et par nye ind imellem.

Der bliver også leget lidt med melodierne, og man får chancen for at bruge de små grå celler til at afprøve sin egen viden.

Programmet passer til et par timers underholdning med en pause indlagt.

 

 

DET DE ANDRE IKKE SÅ

Vi har rejst Mellemøsten tyndt, og ofte været rejseledere for danske grupper. Vi har vist andre de steder, man SKAL se, og har sidenhen taget vores ture på egen hånd.

Det har givet nogle oplevelser, som er helt specielle, så dette show er ikke ordinære rejsebeskrivelser, men livlige, spændende fortællinger om helt uventede - ind imellem også farlige - og ofte morsomme oplevelser og møder med helt særlige mennesker.

Lena og Samuel fortæller på skift, og det hele følges op med spændende lysbilleder og andre - overraskende - effekter.

Der vil være enkelte fællessange og andre musikalske indslag, og det hele afsluttes med vores egen fremførelse af en sang med "slaw i", til Samuels nyforfattede tekst.

Kan man passere grænsen i en lagenpose? Kan man spille dilettant i en lufthavn? Kan et luksushotel blive til en sovesal? Kan man snyde sig til en anden identitet? Kan en enkelt lille kvinde sætte et lands militær- og politistyrker i højeste alarmberedskab?

Svære spørgsmål - men svarene er værre endnu!

FILMSHOW

 

 

Lena fokuserer i show'et på egne oplevelser og erfaringer omkring en del af vore danske film, tilbage fra tonefilmens begyndelse og frem til i dag. Hun er selv ivrig biografgænger og har som så mange andre inden fjernsynets tid gået og sunget med på de populære døgnmelodier. Tænk blot på "Mød mig på Cassiopeia" o.s.v.

Der bydes på de gamle klassikere af filmens sange, men også en enkelt nyhed fra Samuels hånd med en tekst, der passer godt til showets tema.

Halvanden times varieret, glad og oplysende underholdning med forsamlingen som medvirkende undervejs.